Serialul „Firma” va fi difuzat în România din februarie


Echipa formată din producătorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) şi celebrul romancier John Grisham aduce în faţa publicului un serial inspirat de bestseller-ul internaţional Firma / The Firm publicat în România la editura Rao. Firma este primul serial original comandat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat în toate teritoriile şi este produs de eOne, în asociere cu SPT Networks şi Paramount Pictures.

Premiera internaţională pe canalele AXN din întreaga lume: duminică, 19 februarie, de la ora 21:00.

Firma/The Firm continuă povestea lui Mitchell McDeere şi a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film şi roman omonim. Din ipostaza de tânăr asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasă firmă de avocatură din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viaţa lui n-a mai fost la fel.

După un deceniu plin de greutăţi şi intrarea în programul federal de protecţie a martorilor, Mitch şi familia sa revin din izolare decişi să-şi refacă viaţa şi viitorul – doar că pericolele din trecut încă mai bântuie, dublate de noi ameninţări, apărute de pretutindeni.

Firma este primul serial original comandat de SPT Networks pentru a fi difuzat de AXN în Asia, America Latină, Europa Centrală, Peninsula Iberică şi Italia şi de Sony Entertainment Television în Africa, Rusia şi Ţările Baltice. Serialul este produs de eOne în asociere cu SPT Networks şi Paramount Pictures.

Episodul pilot va fi difuzat în premieră şi în exclusivitate la AXN duminică, 19 februarie, de la ora 21:00, iar din 29 februarie serialul va putea fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 22:00.

Imediat dupa premiera de pe canal, timp de 7 zile, primul episod al serialul Firma va fi disponibil în întregime pe www.axn.ro şi www.cinemagia.ro şi va putea fi urmărit de către toţi vizitatorii celor două site-uri.

LASĂ UN COMENTARIU

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri ca acesta: